Lansare myDog.xyz, sambata, 15 noiembrie

Daca lucrezi intr-o firma de IT&C pe marketing sau iti place foarte mult domeniul asta, este imposibil sa nu se prinda de tine tot ce se intampla in lumea tehnologiei, aplicatiilor si evenimentelor de business. Asa ca, mi-a fost foarte usor sa aflu mai multe detalii despre un eveniment care se apropie si se anunta o idee de proiect cu adevarat originala, de impact. Este vorba despre lansarea myDog.xyz, platforma online dedicata in intregime posesorilor, dar si iubitorilor de caini.

Sambata, 15 noiembrie, se va organiza evenimentul de lansarare a platformei online dedicata iubitorilor de animale. Aceasta se numeste myDog si, in linii mari, isi propune sa ii ajute pe posesorii de caini din intreaga lume in rezolvarea a cel putin trei probleme mari cu care acestia se confrunta:

dog1. Posibilitatea unei socializari rapide pentru gasirea unui caine de aceeasi rasa, al unui partener de imperechere sau de joaca. Putin haios, dar adevarat, socializarea prietenilor patrupezi, gasirea unuei iubite sau unui iubit pentru acestia, este o situatie resimtita ca o problema pentru multi dintre posesorii de caini.

2. Gasirea cu usurinta a tarcurilor pentru caini din zona in care se afla posesorii acestora. De asememena, datorita socializarii pe platforma, a comentariilor, utilizatorii vor putea evita tarcurile aglomerate, sa dea check-in si sa asocieze impresii cu privire la anumite tarcuri.

3. Localizarea celei mai bune clinici veterinare. Ca si utilizator, vei putea sa vezi care clinicile din imediata apropiere, doctorii specializati, programul acestora si poate cel mai important, vei vedea notele acordate de alti utilizatori. In acest sens, echipa myDog va incerca sa permita accesul la o lista cat mai completa cu clinici veterinare. Astfel, vei putea face alegerea potrivita pentru cainele tau.

In primul rand, myDog este o platforma de socializare, ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a se inscrie impreuna cu prietenul patruped si apoi de a cauta noi prieteni dupa rasa, sex, varsta si locatie. Printre functionalitatile oferite se regaseste si bine cunoscutul “wall”, unde utilizatorii isi vor putea incarca poze dar si face schimb de informatii pretioase.

Elementul de noutate este ca pe myDog, ultizatorii vor putea regasi toti cainii, indiferent de rasa sau locatie, fiind si un proiect cu expunere globala. Faza beta a platformei, va oferi acces doar la functionlitatile legate de socializare, urmand ca in cel mai scurt, noi versiuni sa fie publicate, astfel incat sa poata onora si promisiunea legata de tarcuri si clinicile veterinare.1399113_1497600627191378_7493988388315902367_o

Fiind o echipa tanara, creativa si in pas cu tendintele in domeniu, cei de la myDog  pregatesc si versiunea mobila a aplicatiei, pentru sistemul de operare Android.

Evenimentul despre care va vorbesc va permite interactiunea nemijlocita intre iubitorii de caini si echipa myDog. Iar primii 100 de vizitatori, vor primi cate un Frisbee myDog gratuit. Cu aceasta ocazie, va asteptam cu mic cu mare, la intrarea din Parcul Tineretului (vis-a-vis de Colegiul National Gheorghe Sincai) cu prietenul patruped pentru a marca evenimentul.

Daca vrei sa fii alaturi de noi la acest eveniment, inregistreaza-te aici: http://on.fb.me/1sv49GT