Social Media Summit Bucuresti 2015

Desfasurat anul acesta pe 18 februarie la hotelul Howard Johnoson, Social Media Summit este un eveniment marca BIZ care se adreseaza specialistilor in comunicare din agentiile de PR, oamenilor de marketing, oamenilor de vanzari si, nu in ultimul rand, bloggerilor.

social-media-summit-1024x409

Astfel ca, cei care fac istorie in online iti sunt prezentati offline – prin cel mai important eveniment despre social media in cele trei sesiuni, dupa cum urmeaza:

Sesiunea 1 – Social media, noul vector al schimbarii

Prima sesiune prezinta adevarata putere a social media, dar si manifestarile sale tot mai semnificative in offline. Se vor analiza cele mai importante momente in social media in 2014, dar si tendintele care vor schimba regulile jocului in 2015. Printre speakerii prezenti se numara: Vlad Ioan Tausance (People&People), Mugur Patrascu (iLEo), Cristian Manafu (manafu.ro), dar si Beata Wickborn (Socialight), numita si “Queen of web & social media” in Suedia, lucru care se datoreaza experientei sale de peste 17 in acest domeniu

Sesiunea 2 – Campionii social media din Romania

Vei afla in exlusivitate care sunt rezultatele studiilor:

  • Top bloggeri cu care lucreaza companiile
  • Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2014
  • Cele mai populare mesaje pe Facebook in 2014
  • Blogosfera din Romania in 2014

Speakeri vor fi: Marta Usurelu, Alexandru Negrea si Costin Cocioaba.

Sesiunea 3 – Strategii castigatoare in social media

Vei afla cum poti creste impactul campaniilor de social media folosind puterea unui vis in loc de puterea banului. Se vor analiza campaniile de social media cu cel mai mare impact, mecanismele din spate si rezultatele pe care le-au inregistrat.

Sustinuta de Iulian Padurariu (Marks), sesiunea se anunta extraordinara.

Accesati acest link pentru inscrieri, biletul costa 75 Euro + TVA (in limita locurilor disponibile).

Social Media inseamna transparenta, incredere, autenticitate, expunere. Sa fii activ in social media inseamna sa fii transparent, sa dai ceva inapoi comunitatii.” [BIZ]

Social Media Summit: eveniment marca Biz pe care nu ai voie sa il ratezi! Ne zarim pe 18 februarie la #smsbucuresti