Concurs adresat iubitorilor de caini

myDog invita iubitorii de caini sa participe la cel de-al doilea concurs dintr-o serie de mai multe, unde pot castiga premii deosebite.

Lansata in Noiembrie 2014, myDog.xyz are in momentul de fata peste 2.500 de membri. Scopul acestei retele este acela de a oferi posibilitatea iubitorilor de caini din toata tara de a socializa, de a se intalni, de a face schimb de informatii si de a avea acces la nenumarate servicii si produse oferite de catre partenerii platformei.

Platforma dedicata proprietarilor si iubitorilor de caini, alaturi de Planeta Ham Ham si Aniamx, ofera celor care se inscriu in concurs posibilitatea de a fi rasplatiti cu premii in valoare de peste 3000 de lei.

Cum se procedeaza?

Tot ce trebuie sa faci este sa le povestesti prietenilor tai despre myDog si sa ii inviti sa se alature comunitatii. Pentru asta ai nevoie sa iti faci cont pe myDog.xyz si sa generezi invitatia, adica un link caruia ii corespunde un identificator personal, de pe pagina de [Stiri] a platformei. Apoi distribuie-l pe Facebook, Twitter sau ce vrei tu, pentru a-ti aduce prietenii mai aproape.

my-dog-inregistrare

Cine castiga?

Daca vrei sa castigi, trebuie sa aduni cel mai mare numar de prieteni in comunitatea myDog, pana la 1 aprilie 2015, data de finalizare a concursului.

Detalii despre premii: 

PREMIUL I

  • Planeta HamHam – 3 nopti de cazare in pethotel si un abonament de 30 de zile la gradinita
  • Petkult – un sac de hrana Petkult de 12 kg (in funciie de talia cainelui pe care il detine castigatorul)
  • Valoarea totala a premiului – 1.250 lei

PREMIUL II

  • Planeta HamHam – 3 nopti de cazare in pethotel si un abonament de 20 de zile la gradinita;
  • Animax – un sac de hrana Petkult de 12 kg (in functie de talia cainelui pe care il detine castigatorul) ;
  • Valoarea totala a premiului – 1.050 lei.

PREMIUL III

  • Planeta HamHam – 3 nopti de cazare in pethotel si un abonament de 10 de zile la gradinita;
  • Animax – un sac de hrana Petkult de 12 kg (in functie de talia cainelui pe care il detine castigatorul) ;
  • Valoarea totala premiului – 750 lei.

Pe langa cele trei premii acordate, primii 50 de participanti la acest concurs vor primi automat un voucher ce ofera o reducere de 20% la cumparaturile facute in magazinele Animax si o reducere de 5% pentru toate abonamentele de gradinita oferite de catre Planeta HamHam.

Despre sponsori:

Pet Shop Animax este cel mai mare lant de petshop-uri din Romania. Lantul de petshop-uri Animax cuprinde 46 de magazine in toata tara si un magazin online, Animax petshop online. Aici vei gasi cea mai buna selectie de hrana si accesorii pentru animalul tau de companie

Planeta HamHam  este o Gradinita a Cateilor, un serviciu de daycare accesibil, este locul unde cainii activi de toate rasele se pot juca si pot socializa în fiecare zi.
Oricand aveti nevoie sa va cazati catelul (sau pisica) intr-un loc sigur si accesibil, in spatii de exterior sau interior, Planeta HamHam va sta la dispozitie.

Acceseaza contul tau myDog.xyz  sau creaza-ti unul nou si invita-ti prietenii sa se alature comunitatii iubitorilor de caini din Romania!