Apa filtrata este cea mai sigura si mai curata apa

Apa este un element esential pentru un organism sanatos, corpul uman fiind alcatuit din aproximativ 70% apa. Indiferent cat de sanatos ar fi modul de viata adoptat, daca apa consumata nu este buna, efectele vor fi vizibile pe termen lung.

Apa de la robinet este o apa buna insa contine clor, sedimente, rugina, pesticide, si alte componente care nu dispar in urma fierberii asa cum cred cei mai multi. Astfel, daca consumi apa imbuteliata, dar gatesti cu apa de la robinet, nu vei fi ferit de substantele nocive. Apa imbuteliata se imbuteliaza si vinde in recipiente din plastic. Acestea din urma contine ftalati care, odata cu varierea temperaturii, ajung in apa. In plus, apa la PET-uri poate contine foarte multe elemente daunatoare. Cele mai multe marci de apa la PET sunt de o calitate foarte slaba si sunt periculoase pentru consum.

Tara noastra are o apa de o calitate excelenta. Este plina de minerale benefice organismului. Pentru a ne asigura ca vom consuma o apa sigura si curata o singura varianta: apa filtrata cu filtru de carbon activ sau cu un sistem de filtrare a apei in mai multe stadii. Poti obtine chiar si o apa alcalina cu ajutorul unui filtru special.

Exista actualmente pe piata filtre de apa potabila pentru bucatarie, cu montare sub chiuveta si cu un aspect elegant si modern. Un astfel de pachet contine sistemul de filtrare propriu-zis dar si toate componentele necesare montarii si un set de cartuse de filtrare. Un astfel de set de cartuse poate filtra in jur de 5000 de litri de apa si este recomandata schimbarea lor o data la 6-12 luni.

In plus, cu un filtru de apa vei reusi sa faci o economie de buget de pana la 90%. In plus, vei scapa de transportarea si depozitarea bidoanelor cu apa.

Ce face propriu-zis acest filtru de apa? Elimina clorul in proportie de 99%, elimina mirosurile, imbuntateste gustul apei, elimina sedimentele si compusii organici. Filtrul de apa se poate instala usor, nu este nevoie de un instalator. Vei obtine astfel cea mai sigura si mai curata apa de baut si de gatit.

Daca nu stii ce tip de filtru ti se potriveste, citeste ghidul alegerii unui filtru de apa.

Eu personal mi-am ales sistemul FILTRO MF5 ALCALIN. Mi-a placut foarte mult cum arata, este performant si pot vedea prin cartuse gradul de incarcare al filtrelor. De peste 1 an il folosesc si sunt foarte multumita de el.