Primii pasi in fotografie

Nimeni nu se naste specialist in fotografie, dar cu putin efort, implicare fata de aceasta arta, cu siguranta fiecare dintre noi poate obtine rezultate frumoase si fotografii reusite.

Pentru mine, primii pasi in fotografie au inceput in urma cu 3-4 ani, atunci cand, un prieten drag mie, mi-a imprumutat aparatul si un altul mi-a propus sa merg alaturi de el ca fotograf oficial la Romanian Top Hits, Bacau. Inca de la rostirea celor doua cuvinte “fotograf oficial” m-a cuprins un fior, un sentiment ca atunci cand te indragostesti, teama, dar in acelasi timp bucurie.

Florin Bolohan, Alexa Radulescu, Andreea Priesku, Roxana Nemes, Nicoleta Luciu, Naguale, Kaira, Mihai Ion si multi altii, au ramas prietenii mei de suflet, sunt cu adevarat oameni speciali.

Zis si facut. Am fost aproape de cei mai indragiti artisti, am cunoscut de la make-up artisti, la organizatori de evenimente si am descoperit placerea pentru fotografie.

Cand am urcat prima data pe scena mi s-a parut incredibil, era vara, invitatii faceau repetitii si eu eram acolo, langa ei sa fac fotografii. Eram ca un copil cand isi intalneste idolii, preferatii din lumea muzicii.

Acesta experienta a fost pentru mine ca un workshop, am fost ajutata sa invat alaturi de alti fotografi cu multi ani de cadre reusite in spate si ma bucur ca mi s-a dat aceasta ocazie. Pentru acest lucru ii multumesc lui Florin, cunoscut drept Mc Nino. Aceasta prima colaborare a adus dupa ea multe altele si am plecat in lume cu aparatul imprumutat.

Intr-un final am reusit sa imi achizitionez si eu un aparat foto, doua obiective bune, un blitz si multe alte accesorii de care sa ma ajut pentru a surpinde cat mai bine diferite momente. Am fost fotograf la nunti, botezuri, petreceri de majorat si peste tot unde prindeam o ocazie pentru a ma dezvolta.

In ultima perioada mi-am dedicat timpul job-ului, insa vreau sa ma dedic (in putinul timp care imi mai ramane) si primei mele pasiuni:  fotografia.

As avea atat de multe de povestit insa va las sa descoperiti si intr-un alt articol primele mele cadre 🙂

Nu uitati ca sunt un fotograf amator pasionat de marketing, sa vedem ce a iesit:

292476_290519187722766_1236298853_n