Facebook Messenger: o platforma sociala atractiva

Dupa ce a devenit cea mai mare retea de socializare din lume cu peste 1 miliard de utilizatori activi in fiecare luna, Facebook are de gand sa devina totul!

Facebook ne ofera inca un motiv pentru a nu iesi din “bula albastra”! Inspirata de la aplicatiile asiatice LINE si WeChat, Facebook Messenger inceteaza sa fie o simpla aplicatie de mesagerie din momentul in care reteaua lui Mark Zuckerberg a scos-o din aplicatia principala de Facebook, devenind astfel o platforma.Ā Dar ce inseamna asta si ce beneficii iti poate oferi?

Functiile ce i-au fost adaugate aplicatiei, o fac pe aceasta indispensabila. Cei de la Facebook si-au asigurat astfel terenul pentru ca Messenger sa devina una dintre platformele sociale folosite cu cea mai mare placere de utilizatori. Tentati sa utilizeze aceasta aplicatie vor fi cei cu simt al umorului dezvoltat, la fel si cei care sunt in cautare de putin amuzament atunci cand discutia devine prea serioasa.

Noutatile Messenger vin la aproape o saptamana dupa ce am aflat ca prin aplicatie vei avea posibilitatea de a transfera bani, insa acest lucru functioneaza pentru moment doar in America, dar cu sanse mari la o dezvoltare globala. Mai mult, Messenger poate fi integrat in site-urile de comert si tranzactiile online vor fi imbunatatite.

Candva banala aplicatie de mesagerie s-a imbogatit peste noapte cu 40 de add-ons cel putin amuzante si creative, adiacente chat-ului. Le-am incercat imediat cum am auzit de ele si ma declar incantata šŸ™‚ Noul Facebook Messenger iti ofera acces la tot felul de aplicatii terte pe care sa le folosesti pentru un plus de culoareĀ in conversatiile cu prietenii tai:

1. Talking Tom. Bine cunoscuta aplicatie poate fi acum folosita si in chat-urile cu prietenii pentru a da savoare discutiilor. Vei gasiĀ cinci personaje haioase carora le poti schimba background-ul si prin intermediul carora poti transmite mesajul tau apropiatilor. E imposibil sa nu o indragesti!

talking-tom-elena-roman

2. Selfied. Declarat de catre Oxford English Dictionary, in noiembrie 2013, cuvantul anului, selfie-ul a devenit un ā€žmust-haveā€ in randul tinerilor din toata lumea. Si cum cei mai multi dintre ei stau pe retelele de socializare, Selfied for Messenger pare o optiune atractiva. Iti faci o fotografie, o asociezi starii tale si o trimiti mai departe prietenilor de pe Facebook ca sa vada exact cum te simti: simplu si de efect!

selfied-elena-roman

3. Prin GIPHY poți trimite GIF-uri in timp real. Ai la dispozitie o colectieĀ impresionanta de poze animate, cu ajutorul carora iti poti exprima mai clar starea sau reactiile. Exploreaza libraria mini-aplicatieiĀ si vei descoperi cele mai interesante gif-uri pe care le poti impartasi cu prietenii tai!

giphy-elena-roman

Sunt si multe altele care merita descoperite, insa care ar mai fi farmecul daca le-as prezenta pe toate? Cu siguranta noul Messenger nu ne va permite sa fim indispusi, vom avea tot timpul o imagine, un sticker, un meme, un emoji si orice altceva iti trece prin cap ca sa te amuzi.