In cautarea unui chef bucatar

ATRADoftana este in cautarea unui chef bucatar tanar, ambitios si pasionat care sa continue si sa rafineze proiectul inceput de acestia alaturi de Ionut Gagiu.

Cu o identitate Romaneasca pe o platforma internationala, ATRA ofera o bucatarie cu influente si ingrediente locale si straine: o bucataarie bazata pe produse naturale care ofera o experienta de gust desavarsita.

Alaturi de delicatesele peisagistice ale Vaii, iti propunem o calatorie printre texturi si gusturi deopotriva locale si exotice, asortate cu grija. Cunoscator sau pur si simplu iubitor de mancare, la Atra preferintele tale isi gasesc corespondent in meniul nostru: salate proaspete pentru inceputuri usoare, gustari indraznete in asteptarea supelor cremoase, carnuri principale sau feluri vegeteriene de inspiratie italieneasca. Preparatele iti vor fi mereu recomandate spre completare cu vinuri frantuzesti, care le imbogatesc si le subliniaza esenta.

Produsul tradițional creat de doftăneni este caşcaveaua, un caş nefermentat, foarte puțin sărat şi afumat, care îmbină esența florilor de câmp cu gustul amar al cătinei. Festivalul caşcavelei organizat anual în septembrie, dar şi pastrama şi ciorba de bureti preparate tradiţional fac din Valea Doftanei o destinaţie gastronomică tentantă. Poți savura caşcaveaua in restaurantul Atra sau poți cumpara o roată pentru acasă.

Atra Doftana

Persoanele interesate sunt rugate sa trinita CV-ul pe mail la info@atradoftana.ro. Pentru mai multe detalii echipa ATRA va asteapta sa ii contactati telefonic la 0735.020.110.