Transferul a inceput! Tocmai.ro se muta pe Olx.ro

Desi pare o idee de 2x mai buna, tind sa cred ca nu vor avea foarte mult de castigat. Poate doar daca investesc si mai mult decat au facut pana acum pentru a-si pastra locul 1 pe piata anunturilor, Okazii.ro clasandu-se “dintr-un foc” pe locul 2.

Primul pas este reprezentat de o campanie de comunicare cu utilizatorii ambelor platforme prin mesajul “Tocmai.ro se muta pe OLX.ro” si a unor informatii pentru a veni in intampinarea posibilelor neclaritati. Totodata, in aceasta perioada, utilizatorii Tocmai.ro isi pot da acordul pentru migrarea anunturilor pe Olx.ro.

olx

Miercuri, 18 martie, va fi ultima zi cand utilizatorii Tocmai.ro vor mai putea posta anunturi pe acest site, care se vor regasi apoi si pe Olx.ro. Migrarea efectiva a anunturilor se va realiza in data de 30 martie, cu termen de finalizare la jumatatea lunii aprilie cand site-ul Tocmai.ro isi va inceta activitatea, iar vizitatorii vor fi redirectionati automat catre Olx.ro.

Va fi cu adevarat interesant de urmarit daca strategia Naspers de a globaliza la maxim brandul OLX prin acest trasfer, ii va pastra pozitia de lider.