Echipa UBER cauta Brand Ambassador

about-hero-1-1440-900Daca indragesti aplicatia si conceptul UBER, esti o persoana deschisa si iti place sa impartasesti din experienta ta tuturor, acum ai ocazia sa castigi bani facand asta.

Ce este un Brand Ambassador?

UBER este aplicatia care ne conecteaza la o lume altfel si isi doreste ca tu sa faci parte din lumea lor. Vei putea participa la evenimente, vei organiza chiar tu evenimente sau vei sta langa echipa locala atunci cand au nevoie de ajutor.

Ceea ce este foarte bine pentru tine, este ca nu exista o reteta general valabila pentru a avea succes. Brand Ambassadorii UBER sunt platiti dupa activitatea si rezultatele lor.

Vei avea un comision pentru fiecare utilizator activ pe care il generezi sau plata pe ora daca participi la evenimente. In plus, vei avea UBER SWAG ( Uber-tricouri, Uber-ochelari si alte lucruri Uber) pentru tine si pentru cei pe care vrei sa ii convingi, si multe alte lucruri in functie de campaniile care ruleaza.

Vei putea deveni ambasador UBER, daca esti:

Carismatic: Te imprietenesti usor cu oricine, iti place sa vorbesti cu oamenii si vrei sa imparti cu toata lumea lucrurile care iti plac.
Plin de energie: Esti gata de plecare oricand, mergi oriunde, poti face orice.
Tech-savy: Stii ce inseamna asta – te descurci perfect cu orice poate fi numit “tehnologie”.
Motivat: Un om integru, care vrea sa invete despre cum facem lucrurile la UBER.

Daca vrei sa fii Brand Ambassador la UBER, intra pe www.uberbucharestba.com pentru a aplica. Ne vedem curand!