Cea mai lunga convorbire telefonica

Cu sigurantaț i-ai vazut in cele mai noi spoturi TV de la Vodafone. Cei doi tineri, care sunt impreuna si in viata reala, si-au propus sa doboare recordul mondial cu cea mai lunga convorbire telefonica.

Andreea si Alin, protagonistii spotului Vodafone RED,  au vorbit neintrerupt la telefonul mobil, au trecut peste oboseala, dar aceasta i-a doborat. In dimineata de 10 iulie, dupa 38 de ore si 8 minute, au decis impreuna sa inchida apelul.

Vodafone fara limite

Ceea ce i-a facut sa cedeze, este si una din regulile Guinness World Records. Ea spune ca subiectele de discutie trebuie sa fie diferite si au putut fi sugerate pe pagina de facebook a Vodafone.

A fost o experienta ce nu o vor uita, au dat dovata de perseverenta, vointa, curaj si multa imaginatie! Nu este deloc usor sa te controlezi la un asa nivel al conversatiei.

Vodafone fara limite

Acest cuplu merita sprijinul si incurajarile noastre. El este din Bucuresti si ea este din Timisoarea. Aceasta forma inedita de a bate recordul mondial cu cea mai lunga convorbire telefonica, a fost transmisa live din doua magazine Vodafone din cele doua orase.