Florile si campionatul mondial

O asociere de cuvinte ce nu multi ar incerca sa o abordeze.

Stiu sigur ca, momentul cel mai potrivit pentru a oferi flori, este atunci cand iubita nu se asteapta.

Daca acest lucru este regula generala, atunci este clar, perioada campionatului mondial este cea mai potrivita pentru a iti impresiona sufletul pereche.

Daca vei intreba 1000 de femei <<Cum te-a impresionat iubitul tau in perioada campionatului mondial?>>, toate cele 1000 iti vor raspunde: cu o bere, seminte, popcorn si alte “cadouri” din aceasta gama 😉

Din acest punct de vedere, ma consider o persoana norocoasa. Barbatii din viata mea nu sunt atat de fanatici, posedati cand vine vorba de meciul cu echipa preferata sau cine stie ce bazaconii.

Insa, pentru cei care dau cu pumnul in masa la ratari, sar ca apucatii la goluri si sunt mereu in prelungiri, gandul lor nu este nici pe departe la flori sau alte gesturi dragute pentru iubita.

Asa ca, pentru cei care doresc sa scape de eticheta, pot profita de ocazie si sa dovedeasca inca o data ca pana si un suporter impatimit poate fi un gentleman.

Initiativa apartine celor de la Floria.ro, care nu pierd nicio ocazie pentru a ne reaminti de bucuria de a oferi si primi flori, despre sentimente, fericire și momente speciale

Banner 1 CupaBanner 2 Cupabanner-7Banner 3 CupaBanner 3 CupaBanner 4 CupaBanner 5 Cupa