Lansare Samsung Galaxy Apps

Samsung, prin lansarea Galaxy Apps, un store care ofera sute de aplicatii, vine exclusiv in ajutorul utilizatorilor ce detin Samsung Galaxy.

Flexibilitatea oferita de noua aplicatie, se diferentiaza de predecesorul sau, Samsung Apps. Acesta va functiona si ca o platforma pentru promotii si reduceri pentru utilizatorii sai.

„La Samsung, ne straduim sa aducem clientilor nostri servicii cu valoare adaugata, oferindu-le solutii variate si dispozitive inovatoare”, a declarat Won Pyo Hong, presedinte Media Solution Center la Samsung Electronics. Samsung GALAXY Apps este o dovada a acestei promisiuni, punand la dispozitia clientilor nostri aplicatii exclusive pentru a le imbunatati experienta de utilizare.”

Interfara Samsung Galaxy Apps este intuitiva si se imparte in 3 categorii: Best Picks, Top si For Galaxy. Prin accesarea primei categorii, utilizatorii gasesc usor si rapid aplicatii recomandate si oferte speciale. Categoria Top se remarca prin aplicatiile afisate in functie de diferite criterii: popularitate, data lansarii si pret. Ultima categorie, dar nu cea din urma, include patru sectiuni cu adevarat speciale pentru cei care utilizeaza un astfel de dispozitiv. Este vorba despre Galaxy Gifts, care ofera aplicatii premium, disponibile exclusiv pe dispozitivele Galaxy. A doua sectiune este reprezentata prin Galaxy Essentials. Ea pune la dispozitie utilizatorilor aplicatiile must-have pentru dispozitivele Galaxy. Apps for Professionals este sectiunea in care se regasesc toate aplicatiile de business, dar si alte servicii. Iar Galaxy Specials le permite utilizatorilor sa descarce aplicatiile speciale create prin Samsung SDK.

asdfghj

Accesand usor http://apps.samsung.com/, poti afla mai multe informatii. Samsung Galaxy Apps va fi disponibil pentru 130 de milioane de utilizatori din 161 de tari din toata lumea.