UberSELECT acum in Bucuresti

Prima data cand am incercat UberSELECT a fost in Chicago, acolo unde l-am intalnit pe Alex ce m-a surprins cu playlist-ul lui format din piese ale artistilor romani (Inna, Alexandra Stan, Fly Project). Acum ma bucur sa vorbesc despre acelasi serviciu in Bucuresti, pus la dispozitie pentru prima data in Europa incepand cu ora 10:00, 19 noiembrie.

Foarte multi au fost cei care au imbratisat serviciul UberX in Bucuresti, serviciul low-cost de ridesharing oferit de uber si era momentul potrivit pentru un pas inainte. Fie ca te duci la un eveniment important sau la o intalnire in oras, uneori vrei o experienta deosebita la un pret corect. De aici si UberSELECT, serviciul unde poti gasi acel ceva in plus – luxul pe care ti-l permiti.

Preturi promotionale pe perioada de lansare: uberSELECT vs. uberX

princing-02

Pentru a sarbatori lansarea UberSELECT In Bucuresti, Costin Giurgea si pe Tudor Bratu au fost invitati, de la Masini cu Giurgea si Bratu, sa devina soferi parteneri Uber! Doar azi, Intre orele 10:00 si 13:00, cei doi conduc o masina UberSELECT. Fa o comanda in aplicatie si poti fi unul dintre norocosii care merg cu ei.

Giurgea-si-Bratu-Printscreen

Va Intrebati ce tipuri de masini vor fi disponibile pe UberSELECT? Veti putea merge cu masini dintr-o gama superioara, printre care Audi A4, Volkswagen Passat si Skoda Octavia, care sunt detinute de catre soferi parteneri cu evaluari foarte bune. Soferii parteneri UberSELECT vor Incerca sa faca fiecare calatorie cat se poate de confortabila, fie ca deschid usa sau ofera o sticla de apa.

CUM FUNCTIONEAZA?
  • Deschide aplicatia Uber
  • Apasa pe “UberSELECT”
  • Comanda o masina

Select_App-300x238

Nu ai Incercat Uber pana acum? Descarca aplicatia, introdu codul elenaroman in sectiunea Promotii (sau click aici) si prima cursa este gratuita in limita a 40 lei 🙂