O reusita? Lansare IPhone 6 si IPhone 6 plus

Design-ul noului model de IPhone de la Apple in cele doua variante (6 si 6 plus) a confirmat banuielile si speculatiile ce au aparut in ultimele 2 saptamani pe diverse site-uri.

Silver, Gold sau Space Gray sunt noile culori ce completeaza noul IPhone de la Apple. Pretul produsului creste in acelasi ritm cu capacitatea acestuia, respecitv cel de 16 GB – 199$, 64 GB – 299$ si 128 GB – 399$.

iphone

Intradevar ecranul este mai mare fata de versiunile precedente ale IPhone, insa colturile rotunjite ma duc cu gandul la primul model de la Apple in materie de telefoane mobile inteligente.

Daca esti fan pana la moarte Apple este imposibil sa nu iti achizitionezi ultimul model. Nu te numesti fan IPhone daca nu ai trecut prin toata colectia.

iphone1

Cu siguranta brandul nu va suferi modificari, insa secretele din era Steve Jobs par ca si-au pierdut din stralucire si creatiile lor tind sa urmareasca o traiectorie descendenta.

Cu toate astea, analistii au prezis ca va fi un bestseller si va stabili un nou record de vanzari chiar din primul weekend. Lucru care nu imi este greu de crezut. Este o isterie permanenta si asta se numeste: Iphone!!!

Detalii despre cele doua versiuni, aici.