Dupa SMS Bucuresti, Cristian Manafu a lansat din nou o invitatie catre bloggeri de a participa la un meeting by McDonald’s, avand ca tema anii’50.
Intalnirea a avut loc la Piata Romana, unde ne-am strans pe la ora 18:00 in stilul nostru caracteristic (vesli si prietenosi, gata de noi provocari si socializare).
Am descoperit ca McDonald’s Romania face 20 de ani, ocazie cu care ne-a oferit un preview in exclusivitate: burgerul 1955, primul inventat de Ray Kroc, parintele lantului de restaurante.
Incepand de vineri, Burgerul autentic 1955 poate fi savurat in toate restaurantele din tara. Poti retrai atmosfera acelor vremuri prin toate surprizele care te asteapta la destinatie, 1955 fiind disponibil intre 27 februarie – 2 aprilie 2015.
1955 este un burger autentic, foarte mare, cu o chifla pe masura, presarata cu seminte de susan. In interior contine carne suculenta de vita, condimentata exact atat cat este nevoie, iar gustul autentic si suprinzator se datoreza combinatiei unice dintre sosul putin afumat, ceapa caramelizata si baconul proaspat prajit. La acestesa se mai adauga prospetimea feliilor de rosii, a salatei iceberg. Un burger fresh si satios!
Abea ca am stat la poza la ce pofta imi facea numai cand ma uitam la el.
Dupa o supa crema de legume, burgerul autentic de la McDonald’s si-a facut loc numai bine 🙂