IKEA lanseaza tableta care nu necesita sa fie incarcata si cu o baterie infinita

Pentru ca toata lumea este in asteptarea noului telefon de la Apple, cei de la Ikea s-au gandit sa profite de acest moment si sa lanseze o “tableta” care nu necesita sa fie incarcata, a carei baterie are autonomie infinita si al carei ecran se poate dubla ca marime si este foarte usor de folosit. Intr-un cuvant: Bookbook. Iar in mai multe cuvinte: noul catalog de la Ikea.

Nu am putut decat sa ma amuz de acest video si sa ii felicit pe cei de la IKEA pentru inspiratia de a realiza aceasta prezentare. Este vorba, bineinteles, de o gluma prin care acestia fac putin misto pe seama “emotiilor” privind lansarea noului Iphone 6. Lucru de pe urma caruia profita pentru a isi promova noul catalog.

La final, dupa cum veti vedea si voi, ne vor reaminti ca cea mai interesanta si buna tableta este, pana la urma, o carte.

bookbook

Este o parodie care va atrage foarte multa atentia pentru apropae oricine, mai ales pentru amuzament. IKEA au parodiat clipul original pentru lansarea IPad in ideea de a indrepta focusul asupra noului catalog.

Tableta revolutionara lansata de catre compania Apple cu 4 ani de zile in urma, a fost sursa de inspiratie. Comparand cele doua clipuri video din acest articol veti intelege exact ceea ce spun.

ipad
Noul catalog IKEA pentru Romania este disponibil in aceasta pagina.