Numele tau pe borcanul de Nutella

Cred ca toata lumea iubeste ciocolata, insa eu ma aflu printre putinele persoane care prefera chips-uri inaintea oricarei ciocolate, fie ea alba, neagra sau amaruie. Dar de cand am descoperit Nutella, cu greu exista o alta gustare la fel de dulce si gustoasa care sa o egaleze.

Prin noiembrie 2014 am vazut un articol care mi-a atras atentia ‘personalized nutella available in store’ si nu a durat mult pana aceasta campanie a intrat si la noi. Daca locuiesti in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Pitesti, Sibiu, Baia Mare, Cluj, Oradea, Constanta, Galati, Buzau, Braila, Timisoara, Targu Jiu, Bacau, Iasi, Suceava, Arad, Focsani, Botosani, Drobeta, cauta magazinele disponibile din lista de aici. Vei gasi si orarul de activitate a promoterilor Nutella, corespunzator magazinelor unde iti poti printa eticheta personalizata pe care sa o lipesti pe un borcan Nutella.

Daca vrei sa te distrezi, sa le trimiti prietenilor tai de pe facebook borcanul Nutella cu diferite nume pe el, intra pe site si iti poti crea si share-ui de acolo borcanul tau virtual, asa cum am facut si eu 🙂

mitella

 Have fun!