Ai grija de sanatatea ta: asigurare internationala de sanatate!

Imunitate” este cuvântul magic al sezonului rece, spun medicii. Chiar dacă, în încercarea de a ne feri de răceală și gripă, ne îmbrăcăm mai bine, bem mai mult ceai și stăm cât de mult posibil în casă, virușii care cauzează aceste afecțiuni își fac loc chiar și prin ușile închise, dacă sistemul nostru imunitar nu funcționează la capacitate maximă, iar consecințele nu sunt deloc plăcute: febră, dureri de cap, lipsă de energie și oboseală cronică.

Știai că, astfel de afecțiuni și simptomele lor au și consecințe de ordin financiar? Anual, companiile angajatoare cheltuiesc aproximativ 135 de euro pentru un angajat bolnav de gripă, iar, dacă adăugăm și alte afecțiuni medicale, companiile pierd până la 10 miliarde de euro anual pe zilele de concediu medical plătit, conform investorplace.com.

Din cei 200,000 de pacienți care ajung la camera de gardă cu simptome agravate de gripă, 50% ar putea preveni afecțiunea prin simpla vaccinare, care poate reduce riscul de îmbolnăvire cu până la 60%. Mai mult decât atât, cercetătorii de la Universitatea Lincoln din Marea Britanie au observat că, în 19% din cazuri, vaccinul antigripal poate reduce șansele apariției unei afecțiuni cardiovasculare.

Asigurarea medicală internațională, beneficiu pentru viața ta!

O asigurare medicală reprezintă o achiziție benefică care reduce semnificativ costurile prevenției medicale, fie că e vorba de prevenția unei gripe în sezonul rece sau a unor afecțiuni mai complexe, precum bolile cardiovasculare. În același timp, o asigurare medicală internațională, acoperă aceste costuri și garantează accesul la servicii medicale de top în clinici din întreaga lume.

Planurile de asigurare de sănătate, concepute de MediHelp International, oferă acoperire de până la 3 milioane de euro pentru o gamă largă de proceduri. Printre costurile acoperite de asigurarea internațională de sănătate se numără cele pentru spitalizare, analize și investigații multidisciplinare, proceduri medicale urgente sau tratamente medicale complexe, și pot fi accesate în 425,000 de clinici din întreaga lume.

Ai grijă de sănătatea ta și a omenilor din jurul tău! Amintește-ți că ești un călător în această lume și doar tu ai puterea să faci ceva pentru tine!